Wedstrijdboksen

Heb je altijd al in de ring willen staan? Of ben je al een wedstrijdbokser? Bij Eastside Boxing Academy kun je je als wedstrijdbokser blijven ontwikkelen. Dit kan in onze nieuwe boksschool in Utrecht oost. Wij geloven dat je met talent, hard werken en de juiste begeleiding de kampioen in jezelf naar boven kunt halen.

Lees meer

Boksen

Bij Eastside Boxing Academy leren wij onze boksers boksen zoals wij dit hebben geleerd bij Gleasons gym in New York. In deze unieke boksschool hebben wij écht leren boksen. Deze kennis brengen wij nu naar Utrecht waar wij dit overdragen aan jou, zodat jij het zelfde plezier aan het boksen kunt ervaren als wij.

Lees meer

Bokszaktrainingen

De bokszaktraining is een conditionele workout waarbij stoten op de bokszak worden afgewisseld met strength & conditioning oefeningen. Dit is de perfecte manier om fysiek in topconditie te komen, en mentaal te ontspannen.

Lees meer

Beginner to Winner course

Leer boksen in 12 aaneengesloten weken. Van bokshouding tot spelboksen (licht sparren). De cursus is bedoeld voor boksers die korter dan 6 maanden boksen.

Lees meer